Оригинал (Original) | |||||
---|---|---|---|---|---|
Автори: Василева, А. Л. Заглавие: Физикохимични показатели и гранулометричен състав на брашна от гроздови семки – източници на биологично активни компоненти Ключови думи: : Биологично активни вещества, Гроздови семки, Брашно, Флейк Абстракт: В настоящето научно изследване са определени физико-химични показатели и гранулометричен състав на брашна от гроздови семки - пълномаслено брашно от гроздови семки от български произход, обезмаслено брашно от гроздови семки от български произход и пълномаслени флейки от гроздови семки от български произход, получени чрез използването на конвенционални методи. Библиография Издание
Издателските права се държат от КООП „ХВП” Пълен текст на публикацията | Autors: Bogoeva, A. L. Title: Physico-chemical parameters and granulometric composition of grape seeds flours – source of bioactive compounds Keywords: Bioactive Compounds, Grape seeds, Flour, Flakes Abstract: The current scientifi c research is focused on determination of the physico-chemical parameters and granulometric composition of grape seeds fl ours, through conventional methods, i.e., full fat grape seeds fl our, defatted grape seeds fl our and full fat grape seeds fl akes. References Issue
Copyright КООП „ХВП” Full text of the publication |
Вид: статия в списание, публикация в реферирано издание, индексирана в Web of Science