Оригинал (Original) | |||||
---|---|---|---|---|---|
Автори: Габриела Коцева. Заглавие: Анализ на технологичния процес използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ Ключови думи: пица, продукция, автоматични машини, автоматични линии Абстракт: В насточщата статия е направен анализ на технологичния процес, използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ. Обърнато е внимание на произхода и съвременното производство на поци, основните суровини за направата на продукта, как се извършва окачествяването, разгледана е основната автоматична техника и най-често използвани опаковъчни материали. Библиография
Издание
Пълен текст на публикацията | Autors: . Title: Analysis of the technological process used for the production of pizzas by innovative automatic machines and automatic lines Keywords: pizza, production, automatic machines, automatic lines Abstract: In the presented paper an analysis of the technological process used for the production of pizzas by innovative AM and AL has been carried out. Attention is paid to the origin and modern production of pizzas, the main raw materials for making the product, how the grading is carried out, the main automatic technology and the most commonly used packaging materials are examined. References
Issue
Full text of the publication |
Вид: публикация в национален форум, публикация в реферирано издание