Оригинал (Original)
Автори: Габриела Коцева.
Заглавие: Анализ на технологичния процес използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ
Ключови думи: пица, продукция, автоматични машини, автоматични линии

Абстракт: В насточщата статия е направен анализ на технологичния процес, използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ. Обърнато е внимание на произхода и съвременното производство на поци, основните суровини за направата на продукта, как се извършва окачествяването, разгледана е основната автоматична техника и най-често използвани опаковъчни материали.

Библиография

  1. Георгиева, В., Коцева Г., 2022, Анализ на технологичния процес използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ, Автоматизация на дискретното производство, том 4, стр. стр. 134-137

Издание

XXXI МНТК "Автоматизация на дискретното производство" (АДП 2022), брой 4, стр. стр. 134-137, 2022, България, Созопол, ISSN 2682-9584

Пълен текст на публикацията

Autors: .
Title: Analysis of the technological process used for the production of pizzas by innovative automatic machines and automatic lines
Keywords: pizza, production, automatic machines, automatic lines

Abstract: In the presented paper an analysis of the technological process used for the production of pizzas by innovative AM and AL has been carried out. Attention is paid to the origin and modern production of pizzas, the main raw materials for making the product, how the grading is carried out, the main automatic technology and the most commonly used packaging materials are examined.

References

  1. Георгиева, В., Коцева Г., 2022, Анализ на технологичния процес използван за производство на пици от иновативни АМ и АЛ, Автоматизация на дискретното производство, том 4, стр. стр. 134-137

Issue

XXXI MNTK ADP2022, issue 4, pp. 134-137, 2022, Bulgaria, Sozopol, TU-Sofia, ISSN 2682-9584

Full text of the publication

Вид: публикация в национален форум, публикация в реферирано издание